Here's a tip: don't go. The carvery is expensive (R$80.00) and only had 3 meat options. Undercooked or overcooked. Waiter didn't know how to explain it to those who didn't want rotation. The other difficult-to-understand option for the Sunday menu is a 250g portion that the waiter cuts using the “eye meter” at your table. Noisy and dirty environment. Few waiters to serve. The star I gave was for the baião which, despite the portion being small, was good.
A gauchinha toda semana anuncia nomes para ganhar um rodízio e em uma dessas vezes fui a felizarda, aproveitamos bastante a noite e a comida chegava rápido além de ser muito boa, recomendo as pessoas conhecerem, local super agradável. Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: R$60–80 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5 Recommended dishes: Rodízio, Almoço, Jantar
Tradicional churrasacaria de Mossoró, atendimento muito bom, comida típica muito boa e ambiente saudável, excelente local para almoçar e jantar com a sua família, tem espaço kids que é muito importante ter para quem tem crianças. Nos finais de semana tem música o vivo. Food: 4 Service: 4 Atmosphere: 4