O menu de local é recomendado para os amantes da culinária. Quiche saboroso e tapas ótimas pode causar uma ótima impressão nos clientes. É obrigatório pedir bom café quando chegar a o local Benedict Padaria Artesanal.
Concordando com opiniões dos críticos, o serviço é formidável. Há uma atmosfera espetacular no local. Os usuários do Google curtiram esse lugar: a classificação dada foi de 4.9 estrelas.
Benedict Padaria Artesanal is a true paradise for bread lovers. Each week, I am sure that my "little cakes" are guaranteed, and that is a true privilege. The natural fermentation technique applied is impeccable, elevating the flavor and texture of the breads to a higher level. The rolls are out of this world – I can say without exaggeration that they are the best in the galaxy! The bakery's atmosphere is welcoming and nostalgic, bringing to mind the feeling of being at grandma's house, with the irresistible smell of fresh bread and the slow, relaxing music in the background. And to top it off, there is also the option of enjoying organic tea, which adds a special touch to this delicious experience. Andreza, with her fairy hands, does everything with unparalleled care and mastery. You can't help but love every visit to Benedict Padaria Artesanal. It's pure love and flavor! CONGRATULATIONS TO THE ENTIRE TEAM!!!! Meal type: Other Price per person: R$40–60 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5 Recommended dishes: Pão Australiano, Lua de Mel Recheada Com Ganache, Recheio de Goiabada, Focaccia de Alho Poró E Tomate Cereja, Mini Quiches, Cuca Alemã de Chocolate Meio Amargo Doce de Leite E Farofa Com Amêndoas, Fatias Húngaras, Cuca Alemã de Uva Com Farofa Amanteigada, Pãonoffe, Pão de Abóbora Cabotia Com Requeijão, Baguete Recheada de Tomate Seco E Gorgonzola Fermentação Natural, Pão de Milho Verde Na Fermentação Mista, Pão Semi Integral Na Fermentação Natural Com Tomilho E Gorgonzola, Babka de Doce de Leite Com Nozes, Pão Italiano Na Fermentação Natural, Bola Trançada de Goiabada, Babka de Pesto de Manjericão Com Parmesão, Baguetes Na Fermentação Natural, Quiche de Brie E Figo, Pão Branco
B
Response from the ownerum mês atrás
Wow what a joy to read your story Thank you very much.